HŠtimotor HŠtimotor Motoros sŠrkŠny Kezdűlap MerevszŠrnyķ UL ForgůszŠrnyķ UL MŻrepŁlťs Videůk Galťria

Version francaise Versiunea Ón rom‚neste
 
H√°timotor

Szoboszló Kupa


Célraszálló Magyar Nyílt és Nemzeti Bajnokság

A j√ļlius 19–20-i h√©tv√©g√©n Hajd√ļszoboszl√≥n is verseng√©s folyt, itt a sikl√≥erny√Ķs√∂k m√©rt√©k √∂ssze c√©lra sz√°ll√≥ tud√°sukat. A ny√≠lt bajnoks√°gban szerb pil√≥ta, Marinkovic Pavle v√©gzett az els√Ķ helyen, √Ķt k√∂vette Urb√°nyi Anik√≥, majd a harmadik helyezett, szint√©n szerb Petrovic Djordje. Az √∂sszes√≠t√©sben negyedik, illetve √∂t√∂dik helyen futott (rep√ľlt) be a c√©lba Kiss Istv√°n √©s Szab√≥ P√©ter, akik √≠gy a Nemzeti Bajnoks√°g legjobbjai lettek. Az els√Ķ helyezett Istv√°n Dudek ReAction, a m√°sodik, P√©ter pedig Dudek Nemo erny√Ķvel rep√ľlt. A n√Ķi nemzeti versenyt term√©szetesen Anik√≥ nyerte, nyom√°ban T√≥th Zsuzsival √©s Kerekes N√≥r√°val.

Istv√°n bar√°tunk egy√©bk√©nt m√°r a helysz√≠nre is a leveg√Ķben √©rkezett, Dunakeszir√Ķl tandem motoros erny√Ķvel rep√ľlt √°t l√°ny√°val, Pank√°val. A 170 kilom√©tert mintegy 4 √≥ra alatt tett√©k meg, √ļtk√∂zben csak egy leesett gyertyapipa miatt kellett beiktatniuk egy lesz√°ll√°st, √ľzemanyagot a leveg√Ķben val√≥ ut√°nt√∂lt√©st tervezve p√≥ttart√°lyban vittek magukkal.
A sz√≥ szerint centikre men√Ķ verseny nagyon j√≥ hangulatban zajlott, a 42 indul√≥ legjobbjai pedig az augusztusban Szerbi√°ban megrendez√©sre ker√ľl√Ķ Eur√≥pa-bajnoks√°gon folytathatj√°k a m√©g ki√©lezettebb k√ľzdelmet.
Gratul√°lunk mindenkinek!


 
Belťpťs
   

Kapcsolůdů linkek
   

HŪr ťrtťkelťse
   

Parancsok
   

Kapcsolůdů rovatok

H√°timotor

Tartalomkezel√Ķ rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz √©rv√©nyes.
OldalkťszŪtťs: 0.08 mŠsodperc