Hátimotor Hátimotor Motoros sárkány Kezdőlap Merevszárnyú UL Forgószárnyú UL Műrepülés Videók Galéria

Version francaise Versiunea în româneste
 
Hátimotor

Szoboszló Kupa


Célraszálló Magyar Nyílt és Nemzeti Bajnokság

A július 19–20-i hétvégén Hajdúszoboszlón is versengés folyt, itt a siklóernyősök mérték össze célra szálló tudásukat. A nyílt bajnokságban szerb pilóta, Marinkovic Pavle végzett az első helyen, őt követte Urbányi Anikó, majd a harmadik helyezett, szintén szerb Petrovic Djordje. Az összesítésben negyedik, illetve ötödik helyen futott (repült) be a célba Kiss István és Szabó Péter, akik így a Nemzeti Bajnokság legjobbjai lettek. Az első helyezett István Dudek ReAction, a második, Péter pedig Dudek Nemo ernyővel repült. A női nemzeti versenyt természetesen Anikó nyerte, nyomában Tóth Zsuzsival és Kerekes Nórával.

István barátunk egyébként már a helyszínre is a levegőben érkezett, Dunakesziről tandem motoros ernyővel repült át lányával, Pankával. A 170 kilométert mintegy 4 óra alatt tették meg, útközben csak egy leesett gyertyapipa miatt kellett beiktatniuk egy leszállást, üzemanyagot a levegőben való utántöltést tervezve póttartályban vittek magukkal.
A szó szerint centikre menő verseny nagyon jó hangulatban zajlott, a 42 induló legjobbjai pedig az augusztusban Szerbiában megrendezésre kerülő Európa-bajnokságon folytathatják a még kiélezettebb küzdelmet.
Gratulálunk mindenkinek!


 
Belépés
   

Kapcsolódó linkek
   

Hír értékelése
   

Parancsok
   

Kapcsolódó rovatok

Hátimotor

Tartalomkezelő rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.04 másodperc