Htimotor Htimotor Motoros srkny Kezdlap Merevszrny UL Forgszrny UL Mrepls Videk Galria

Magyar vltozat Versiunea n romneste
 
Hátimotor

Coupe Icare 2012


Az idén nem állítottunk ki a a Coupe Icare-on, inkább a PPG AIR RACE mûfajára koncentráltunk. Olyannyira, hogy alaposan meg is támogattuk a Pascalékat.


A tavalyi show-hoz képest sokat fejlõdött az Icarobatix, már három futam volt a tavalyi egyhez képest, kettõ fent zajlott a platón, a döntõ pedig lent Lumbinban a siklóernyõsök leszállóhelyén.
Állítható, hogy a motoros ernyõs szlalomverseny és show lett a háromnapos fesztivál fénypontja, ha nem figyelnek oda a Coupe Icare szervezõi, hamarosan árnyékot vet a többi szabad repülõs rendezvényre, a nagy õszi fiesta identitását jelentõ mûsorszámokra. A gyalog ernyõs, sárkányos, ballonos, wingsuitos, stb. látványosságokról számos video található a Youtube-on, elég azt bepötyögni a Google-be, hogy Coupe Icare 2012, a www.vampair.hu vagy a www.parabatix.com-on pedig nem csak a világ legjobb motoros ernyõs pilótáinak a versenye van fent, mindent meg lehet tudni a motoros ernyõs air race-rõl.

Szöveg: Szabó György
Képek: Parabatix 
Identification
   

Liens connexes
   

Article Rating
   

Options
   

Associated Topics

Hátimotor

Tartalomkezelõ rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
_PAGEGENERATION 0.06 _SECONDS