Hátimotor Hátimotor Motoros sárkány Kezdőlap Merevszárnyú UL Forgószárnyú UL Műrepülés Videók Galéria

Magyar változat Versiunea în româneste
 
Hátimotor

Coupe Icare 2012


Az idén nem állítottunk ki a a Coupe Icare-on, inkább a PPG AIR RACE műfajára koncentráltunk. Olyannyira, hogy alaposan meg is támogattuk a Pascalékat.


A tavalyi show-hoz képest sokat fejlődött az Icarobatix, már három futam volt a tavalyi egyhez képest, kettő fent zajlott a platón, a döntő pedig lent Lumbinban a siklóernyősök leszállóhelyén.
Állítható, hogy a motoros ernyős szlalomverseny és show lett a háromnapos fesztivál fénypontja, ha nem figyelnek oda a Coupe Icare szervezői, hamarosan árnyékot vet a többi szabad repülős rendezvényre, a nagy őszi fiesta identitását jelentő műsorszámokra. A gyalog ernyős, sárkányos, ballonos, wingsuitos, stb. látványosságokról számos video található a Youtube-on, elég azt bepötyögni a Google-be, hogy Coupe Icare 2012, a www.vampair.hu vagy a www.parabatix.com-on pedig nem csak a világ legjobb motoros ernyős pilótáinak a versenye van fent, mindent meg lehet tudni a motoros ernyős air race-ről.

Szöveg: Szabó György
Képek: Parabatix 
Identification
   

Liens connexes
   

Article Rating
   

Options
   

Associated Topics

Hátimotor

Tartalomkezelő rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
_PAGEGENERATION 0.07 _SECONDS