Hátimotor Hátimotor Motoros sárkány Kezdőlap Merevszárnyú UL Forgószárnyú UL Műrepülés Videók Galéria

Version francaise Versiunea în româneste
 
Hátimotor rovat Rendezvény/Evénément: Dunaújváros – PPG Világbajnokság előválogató – 2013. augusztus
Nehezen indult, de jó döntéssel, ugyanis a csütörtöki napot előzőleg lefújták a szeles időjárás miatt. Aznap este 17-től lehetett regisztrálni a helyszínen.


Merevszárnyú UL rovat Rendezvény/Evénément: Blois 2013
Az idén az ultrakönnyű helikopterek uralkodtak Blois-ban. Minden reményen és elképzelésen felüli volt a jelenlétük, mintha csak a kritikus tömeg meghaladásával is azt akarták volna üzenni:...


Merevszárnyú UL rovat Rendezvény/Evénément: Balatonfőkajár 15 éves
A balatonfőkajári UL reptér az ország legtutibb pontján található. A Balatontól egy kiadósabb, de bátran bevállalható sétányira, északkeletre található, az M7-ről jól láthatóan.


Motoros sárkány rovat Rendezvény/Evénément: Triatlon 2013
Idén is beszámolunk a repülős körökben már jól ismert Nagykanizsa-i Tehnikai Triatlonról, amely immár tizedik alkalommal került megrendezésre. Ezen a világviszonylatban egyedülálló versenyen sok visszatérő vendég és újonc is részt vett.


Hátimotor rovat Rendezvény/Evénément: PPG WB news
Elkezdődtek az edzések a 2014-ben Dunaújvárosban megrendezendő UL Világbajnokságra. A pilonkerülgetős számok külső szemlélő számára egyszerűnek tűnnek, a hétköznapi (netán hétvégi) ...


Merevszárnyú UL rovat Rendezvény/Evénément: Aero 2013
Az idén sem voltunk…
Úgy hírlik, nem veszítettünk semmit. Vagy savanyú a szőlő? Az ismerősök beszámolói alapján hajlamosak vagyunk elhinni, hogy a válság mégis valóság, az ultrakönnyű repülőipar bizonyítja.


Forgószárnyas UL rovat Rendezvény/Evénément: Tél, még egyszer, becsszóra utoljára...
Tudom, az idei tél rövid volt, de túl későre esett. Ne is halljunk róla. Na jó, még csak pár sor erejéig. A hó nem csak a tél, hanem a hegyvídék velejárója, a hegy meg egész más.


Motoros sárkány rovat Rendezvény/Evénément: UL VB 2014, Dunaújváros
A 2012-s UL Vb a spanyolországi Marugánban, nem csak a „hét szűk esztendő” utáni első érmet hozta, hanem az esti borozgatások közben több nemzet sportolói is megemlítették, hogy szívesen jönnének újra Magyarországra versenyezni.


Hátimotor rovat Rendezvény/Evénément: ITV V-Max
A Coupe Icare alkalmával megrendezett Parabatix (helyi tájszólással: Icarobatix) Air Race-t nagy meglepetésre Thomas Migneaux nyerte olyan sztárok előtt, mint Pascal Vallée, Mathieu Rouanet vagy Alex Mateos.


Hátimotor rovat Rendezvény/Evénément: Coupe Icare 2012
Az idén nem állítottunk ki a a Coupe Icare-on, inkább a PPG AIR RACE műfajára koncentráltunk. Olyannyira, hogy alaposan meg is támogattuk a Pascalékat.


 
Bejelentkezés
   

Vampairologia
   

Időjárás
   

Útmutató
   

Szavazás
   

Ingyenes apróhirdetések
   

Médiapartnerek
   

Gyúró PPG Reptérrend
   

Régebbi hírek
   

Tartalomkezelő rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.10 másodperc